Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Z białek ubic piane dodając 1/2szkl cukru.Ubic żółtka z resztą cukru,proszkiem i octem.Gdy żółtka zbieleją dodac olej stopniowo dodawac mąke i wodę.Połaczyc obie masy.Ciasto wlewamy do umytej tortownicynie natłuszczonej
Przed wlaniem ciasta wstawic na środek tortownicy szklankei wlac ciasto Piec ok 50min. po wyjeciu szybko odwrócic ciasto i postawic na szklance Ciasto ma wisiec