Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1714
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1714
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 238
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Jajka ubić z cukrem pudrem i cukrem wanilinowym na puszystą masę.
Następnie powoli wlewać adwokat delikatnie mieszając, wlać olej i również delikatnie wymieszać.
Na koniec połączyć z mąką przesianą z proszkiem do pieczenia.
Połowę ciasta wylać do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą formy lub formy silikonowej.
Do reszty ciasta dodać kakao, wymieszać, wylać na jasne ciasto, delikatnie wymieszać widelcem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 180 stopni C, 60-70 min