Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z owocami i galaretką"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Przygotuj galaretkę, wystudź, wstaw do lodówki. na ciasto połącz, wyrób, wstaw do lodówki na godzinę. Winogrona umyj. Foremki wysmaruj masłem.
Ciasto rozwałkuj, wycinaj szklanką porcje, wylep nimi foremki, ponakłuwaj widelcem. Piecz w 180° C przez 15 minut. Ugotuj budyń, wypełnij nim babeczki, ułóż na wierzchu połówki winogron, polej tężejącą galaretką.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień