Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
małe słodkie "co nieco" :) przepis na 1 porcję = ok. 350 kcal
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 175
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 175
Składniki
jajko ubić mikserem stopniowo dodając erytrytol następnie dodać zmiksowany twaróg i mleko wsypać kaszę mannę, z sodą i rozpuszczonym masłem. delikatnie wymieszać
przelać do foremek, do środka powkładać borówki całość piec w piekarniku w temp. 170 stopni przez ok. 30 minut.