Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, szybkie w przygotowaniu, wilgotne babeczki
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Składniki
Miękką margarynę należy utrzeć z cukrem, do momentu rozpuszczenia cukru. Następnie dodawać kolejno po jajku, nadal miksując. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i herbatą, zmiksować krótko, do połączenia się składników. Ciasto przełożyć do foremek na muffinki, wyłożonych papilotkami. Na wierzch powciskać kawałki jabłka. Piec ok. 25-30 min. w temp. 180 stopni (do tzw. suchego patyczka). Po przestudzeniu można posypać cukrem pudrem. Smacznego :-)