Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, łatwe do zrobienia babeczki. Posmakują wszystkim, i dzieciom, i dorosłym ;-)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Odlać wiśnie od zalewy. Wszystkie składniki na ciasto zmiksować bardzo dokładnie. Dodać wiśnie. Umieścić papierki w formie na babeczki, nałożyć ciasta, piec w temperaturze 175ºC przez 20 minut. Ostudzić na kratce.
KREM 1 Kremówkę ubić, na koniec dodając 2 łyżki cukru pudru. Polać babeczki kremem. Na babeczki położyć wiśnię.
KREM 2 Zmiksować serek Mascarpone z cukrem. Polać babeczki kremem. Na babeczki położyć wiśnię.