Babeczki renifery

Babeczki renifery
> 5-6 os.
> 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: murphy
Babeczki renifery idealnie pasują na stół świąteczny. Świetny przepis z gatunku „Wychodzi Zawsze i Każdemu”.

Składniki

  • papilotki, 12
  • gorzka czekolada, 100 g
  • masło, 100 g
  • mąka, 150 g
  • cukier, 150 g
  • sól, szczypta
  • cynamon, płaska łyżeczka
  • jajka, 2
  • Śmietana kremówka, 100 ml
  • cukier puder, 1 łyżka
  • serek mascarpone, 50 g
  • sok z cytryny, odrobina
  • precelki i kolorowe draże, do dekoracji

Przygotowanie

Komentarze do przepisu (4)

rosse 19 grudnia 2012
Gdzieś już takie widziałam,są zabawne:)na 5
natasza 19 grudnia 2012
śliczne
Konto usunięte 20 grudnia 2012
słodziaki :)))
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • papilotki, 12
  • gorzka czekolada, 100 g
  • masło, 100 g
  • mąka, 150 g
  • cukier, 150 g
  • sól, szczypta
  • cynamon, płaska łyżeczka
  • jajka, 2
  • Śmietana kremówka, 100 ml
  • cukier puder, 1 łyżka
  • serek mascarpone, 50 g
  • sok z cytryny, odrobina
  • precelki i kolorowe draże, do dekoracji
Składniki