Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Babeczki owocowe"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Składniki
W misce wymieszaj suche . Rozpuść margarynę. W drugiej misce zmiksuj agrest. Wbij jajka, roztrzep trzepaczką.
Wlej mleko, margarynę i znów roztrzep. Wsyp suche i wymieszaj. Dodaj maliny i porzeczki.
Ciasto nałóż do form do muffinek, udekoruj porzeczkami, malinami. Piecz 20 minut w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Agata Brzana z Iwonicza</strong>Źródło: Bella Relaks