Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dobrze jest umieć piec i gotować, ja dziś upiekłam babeczki trochę inne niż zawsze bo z gotową masą makową, wyszły przepyszne nadają się na święta, imprezy i tym podobne. Myślę że spodoba wam się przepis i chętnie skorzystacie, jeśli wam się spodobają bardzo proszę o komentarz, pozdrawiam serdecznie.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki z opisu.
Dokładnie wymieszać łyżką do połączenia się składników.
Do foremki na babeczki ułożyć papierowe foremki, wlewać po 2 łyżki ciasta.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 35 minut do suchego patyczka, wyjąć z piekarnika ostudzić.
Następnie wyjąć z papierowych foremek ułożyć na dowolnym naczyniu i obsypać cukrem pudrem lub kto czym chce udekorować.
Polecam babeczki wyszły bardzo smaczne nie są suche lecz super wilgotne w środku.