Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe, proste i szybkie.
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1029
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 44
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 112
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 71
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1029
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 44
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 112
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 71
Składniki
W misce mieszamy suche składniki. Dolewamy mokre i dokładnie mieszamy łyżką do połączenia się składników. Śliwki przekrawamy poprzecznie na pół i wyjmujemy pestki.
Gotową masę nakładamy gałkownicą do blaszki muffinkowej wyłożonej papilotkami. W środek wciskamy połówkę śliwki, boki posypujemy czekoladą. Pieczemy w 180 C przez około 25 - 30 minut.