Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki z mąki kokosowej z dżemem porzeczkowym.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 42
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9185
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 42
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9185
Składniki
Wsypać do miski mąkę kokosową i ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia, nasiona chia i siemię. Dodać szklankę przegotowanej ostudzonej wody, wymieszać łyżką, dodać miód, jajko, wymieszać dokładnie do połączenia składników. Jeżeli ciasto jest za sypkie dodać wody aby było "plastyczne". Wyłożyć ciastem foremki silikonowe 10szt, zostawić w cieście zagłębienia i nałożyć w nie dżem porzeczkowy. Piec 20min w temperaturze 180 stopni C.