Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki bez pieczenia na zimno o mocno kokosowym smaku.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 193
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 193
Składniki
Ciastka kruszymy, dodajemy masło i kakao. Dokładnie mieszamy i wylepiamy spód formy do babeczek. Ja metalową formę wyłożyłam papilotkami, wygodniej jest potem wyjąć. Wstawiamy do lodówki
Wiórki kokosowe, masło oraz miód dokładnie łączmy ze sobą i wykładamy na schłodzony spód. Dociskamy, aby masa się dobrze skleiła i gotowe babeczki wsadzamy do lodówki na przynajmniej 2 godziny.