Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne. Można polać je polewą lub lukrem i dowolnie udekorować - pychotka.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Jajka, cukier waniliowy i cukier zmiksować na wysokich obrotach. Dodać jogurt naturalny. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, olej, zmiksować na małych obrotach miksera. Do formy na muffinki włożyć papilotki, do każdej nałożyć ciasto do 1/3 wysokości papilotki. Nakładać łyżeczkę dżemu oraz znowu łyżkę ciasta. Piec przez 25 minut w temp. 180 stopni do tzw. suchego patyczka.
Polecam