Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Babeczki dyniowe z kremem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Do miski wbij jajko, wlej mleko oraz olej i dodaj tartą dynię. Całość dokładnie wymieszaj.
W drugim naczyniu połącz mąkę, cukier biały i waniliowy oraz przyprawy, proszek do pieczenia i sodę.
Następnie wlej mokre do suchych, zmiksuj i nałóż do foremek wyłożonych papie rowymi papilotkami.
Wstaw babeczki do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piecz 20 minut.
Gotowe ciasteczka udekoruj masą kremową i posyp złotymi kulkami cukierniczymi.
40 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 360Źródło: Super TV