Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wierzchu można udekorowac prażonymi orzechami włoskimi.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 38
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 38
Składniki
Ugotować razem: jabłka, cukier, cynamon i imbir w plasterkach, następnie wyjąć imbir i zmiksować. Zmiksować razem: masło, olej, cukier, ekstrakt waniliowy i dwa jajka - na gładka masę. Wymieszać razem maślankę, mus jabłkowy i posiekaną czekoladę(220g, reszta na potem) Płynne składniki podzielić na 2 porcje, sypkie składniki na 3. Wymieszać razem dodając raz sypkie, a raz płynne masy (składniki). Natłuszczyć foremki olejem i obsypać cukrem po całości. Przelać masę do foremek. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160*C na 30-35 minut. Po wyciągnięciu z piekarnika, zmieszać razem kremówkę, 170g posiekanej czekolady i łyżkę masła. Masą polać ostudzone babeczki.