Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Babeczki budyniowe"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Zagotuj 2 szklanki mleka. Resztę mleka wymieszaj z proszkiem budyniowym. Wlej do gorącego mleka. Dodaj masę krówkową, miód, likier. Wymieszaj i gotuj, aż budyń zgęstnieje.
Rozlej go do foremek na babeczki. Stężony budyń rozłóż na talerze, obłóż dżemem, bezami, udekoruj posypką.
<strong>Przepis przysłała Paulina Murowana z Klonowa</strong>Źródło: Bella Relaks