Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia Stefcia robi go najlepiej, smakuje wybornie.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 165
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 214
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 408
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 165
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 214
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 408
Składniki
Wykonanie masy 1: Margarynę zagotować z mlekiem i cukrem, zdjąć z ognia, wsypać kokos i bardzo dokładnie wymieszać. Do ostudzonej masy dodać mleko w proszku i starannie wymieszać tak aby nie było grudek. Wykonanie masy 2: Rozpuszczoną margarynę połączyć z kakao i zagotować, dodać pozostałe składniki, zgotować i odstawić. Wsypać mleko w proszku i też bardzo dokładnie wymieszać. Wafle przekładać masami na przemian (trochę masy zostawić na posmarowanie góry ostatniego wafla). Po złożeniu wafla posypać posypką do ciast. Wstawić do lodówki i najlepiej podawać na drugi dzień. SMACZNEGO.