Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 724
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36235
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 401
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 724
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36235
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 401
Składniki
Zagotować 1 1/2 szkl. mleka z cukrem,resztę mleka rozrobić z budyniem i wylać na gotujące mleko zdjąć z ognia wsypać suchą galaretkę i dobrze wymieszać i wystudzić .Kasie utrzeć na puch dodać porcjami zimny budyń.
Śmietanę ubić z śmietan-fixem.Można dodać 2 łyżki c.pudru jak ktoś lubi słodkie. Czekoladę zetrzeć na tartce na małych oczkach.
Wykonanie ciasta: Herbatniki-Masa budyniowa-Herbatniki-Krówka-Herbatniki-Śmietana