Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zrazy ze szpinakiem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8560
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 432
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8560
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 432
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę, czosnek drobno posiekaj i razem z cebulą zeszklij na oliwie, dodaj szpinak i podsmaż. Następnie wrzuć pokruszoną fetę, pieprz, sól i wymieszaj. Filety dopraw solą, pieprzem i delikatnie rozbij. Na każdy nałóż porcję szpinaku, równo rozsmaruj i zwiń. Roladki wstaw do piekarnika i piecz 35 minut w temp. 170° C.Źródło: Na żywo