Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne zrazy, najlepiej smakują z sosem grzybowym. Bardzo lubię kaszę jaglaną i często szukam pomysłu, by przemycić ją do codziennych potraw. Naprawdę warto.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22495
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 112
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22495
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 112
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować wg przepisu. Cebulę obrać, posiekać, zrumienić na maśle. Kaszę wymieszać z mięsem i cebulą. Wbić jajka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Masę dokładnie wymieszać, formować zrazy, obtaczać w bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Potrawę posypać natką lub koperkiem.