Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zrazy w sosie z nadzieniem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Cebulę obrać, posiekać, przyrumienić na maśle. Dodać pokrojone papryki, dusić, aż zmiękną.
Mięso zbić tłuczkiem. Natrzeć olejem, oprószyć przyprawą, posmarować koncentratem. Na każdym plastrze ułożyć porcję duszonych warzyw. Ciasno zwijać, spinać wykałaczkami. Roladki obtoczyć w mące.
Obsmażyć roladki na oleju. Dodać bulion i dusić ok. 30 minut. Pozostałe warzywa i resztę koncentratu wymieszać ze śmietaną. Dodać do potrawy, gdy mięso będzie już miękkie. Podawać z zieloną fasolką szparagową.
ok. 50 minutŹródło: Twoje Imperium