Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 325
Polecam.
Odsłon: 780
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36355
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 445
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 325
Polecam.
Odsłon: 780
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36355
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 445
Składniki
Zrazy ja robię ze schabu. Schab rozbijam przyprawiam solą pieprzem i smaruje ostra musztardą. Nadziewam boczkiem wędzonym, cebulą i ogórkiem kiszonym. Zwijam i spinam wykałaczką. Smażę aż uzyska złoty kolor. Przekładam do garnka podlewam woda, dodaje troszkę degusty i gotuję do miękkości. Dodaje keczup, koncentrat i kilka kropel tabasco. Gotuję jeszcze chwilką aż się rozpuści keczup i koncentrat. Smacznego