Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zraziki drobiowe nadziewane serkiem"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5551
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5551
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Filet opłucz, osusz, potnij na 4 równe plasterki. Przykryj je folią i rozbij na spore płaty. Mięso posyp solą, pieprzem oraz ziołową przyprawą do drobiu. Odstaw na bok na około 20 minut.
Strączki fasolki oczyść, opłucz, gotuj około 7 minut w posolonej wodzie. Odcedź, osącz. Twarożek utrzyj z żółtkiem, solą, białym pieprzem i odrobiną granulowanego czosnku.
Przyprawiony serek rozsmaruj na kotletach. Rozłóż na nich fasolkę. Zwiń. Jajko roztrzep widelcem. Zanurz w nim kolejno zraziki. Następnie obtocz je w tartej bułce. Usmaż na rumiano na oleju.Źródło: Tina