Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 21
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 155
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 21
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 155
Składniki
Żołądki oczyścić i pokroić w paski, wrzucić do garnka zalać wodą, dodać marchewkę, pietruszkę ziele angielskie i liść laurowy, gotować miękkości. Do ugotowanych żołądków dodać posiekany koperek i czosnek, zagotować, zabielić śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić solą i pieprzem. Podawać z puree ziemniaczanym