Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa potrawa na lekki obiad.
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 207
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 543
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 207
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 543
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić i podsmażyć na oleju. Następnie wsypać ryż, kurkumę i zeszklić cały czas mieszając. Wlać połowę bulionu i gotować powoli przez 10 minut. W trakcie gotowania wlewać porcjami pozostały bulion. Dodać pokrojone łodygi selera i gotować jeszcze przez 20 minut. Całość doprawić do smaku i podawać.