Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staram się wykorzystywać sezonowe warzywa, a więc czas na cukinie i paprykę.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, lekko rozbijamy. 2. Paski boczku układamy na około formy podłużnej.
3. Układamy jeden pasek cukinii.
4. Następnie połowę mięsa. 5. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
6. Następną warstwą jest drobno pokrojona papryka.
7. Paprykę smarujemy serkiem.
8. Ponownie pasek cukinii.
9. Następnie pozostałe mięso. 10. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
11. Na koniec pasek cukinii.
12. Boczek zawijamy, przykrywając górę. 13. Zapiekamy 35 minut w 180 °C.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.