Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimowe leczo, bo zamiast pomidorów jest przecier pomidorowy
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 758
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 758
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
Składniki
Z parówek zdejmujemy osłonki. Kroimy je na cztery części. Warzywa myjemy i kroimy. Paprykę w kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle przez 10 - 15 minut. Co jakiś czas podlewając wodą. Dodajemy parówki. I dalej podsmażamy. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy oraz przyprawy do smaku. Podajemy gorące. W sezonie zamiast przecieru dodajemy świeże pomidory