Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki na inny sposób.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki dokładnie wyszorować i ugotować na półmiękko w mundurkach w osolonej wodzie. Odcedzić, ostudzić i ponacinać na krzyż dosyć głęboko. Jogurt wymieszać z serem, przyprawą do ziemniaków. Faszerować każdy ziemniak przygotowanym jogurtem, obłożyć papryką pokrojoną w paski. Ułożyć na foli aluminiowej i zapiec w piekarniku prze około 15-20 minut. Takie ziemniaki wspaniale nadają się na grilla. SMACZNEGO.