Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie ziemniaczki nawet same na obiad są dobrym rozwiązaniem.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 317
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32694
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 264
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 317
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32694
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 264
Składniki
Ziemniaki obieram , gotuję , studzę.Kroję na dwie części i wyjmuję delikatnie środek.Ser trę na tarce, dodaję ser feta, pokrojony szczypiorek i resztę z ziemniaków.Wszystko razem ugniatam widelcem i napełniam połówki ziemniaków.Wkładam do piekarnika i piekę ok.20 min. w tem. 170 stopni.Swietnie smakuje jako dodatek do mięs.Nie solę , ale jeśli ktoś chce bardziej doprawione to polecam pieprz i mieszankę ziół.