Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,miękkie i bardzo smaczne żeberka z winnej zaprawy. Duszona cebulka dodała pysznego smaku żeberkom. Serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 170
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 170
Składniki
Żeberka zaprawić w winie,kminku,oraz przyprawie do żeberek,najlepiej na kilka godz. Na rozpalonego grilla na tackę aluminiową kłaść żeberka,często obracać by sie nie spiekły za bardzo. Bezpośrednio na ruszcie można też robic tylko ,że mogą nam sie za bardzo spiec.
Trzy cebule zeszklić na masle klarowanym lub tłuszczu jaki używacie. Posolić i popieprzyc. Na ugrillowane żeberka kłaść podsmażoną cebulkę ,posypać zieleniną i gotowe.
Smacznego życzę!