Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowina ma dużo potrzebnych składników, żeberka, może nie są najbardziej zdrowa częścią wołowiny lecz przyrządzone w worku i pieczone w piekarnikusmakuja wyśmienicie. Zawsze to odskocznia od wieprzowiny.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Żeberka wrzucamy do worka. Wsypujemy przyprawy i dobrze wcieramy w mieso. Szczelnie zamykamy worek i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni góra dół około 2.5-3h.
Podałam z surówka z pora (przepis udasteoniony) i pieczonymi ziemniaczkami