Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 184
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 117
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 184
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 117
Składniki
ŻEBERKA PODZIELIĆ I OBSYPAĆ WEGETĄ.
CZOSNEK ZMIAŻDŻYĆ, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. WYMIESZAĆ. DODAĆ KECZUP, OLEJ, SOS SOJOWY, PAPRYKĘ I DŻEM. WSZYSTKO DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
ŻEBERKA UŁOŻYĆ NA WYŁOŻONEJ FOLIĄ ALUMINIOWĄ BLASZCE. ZALAĆ ZALEWĄ. PRZYKRYĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA CONAJMNIEJ 12 GODZIN
PIEC OK. 1 GODZ. 15 MIN. POD KONIEC PIECZENIA ODKRYĆ FOLIĘ.