Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i aromatyczne,mięso kruche rozpływa się w ustach:)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 175
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 175
Składniki
Umyte żeberka obtoczyć w mące i usmażyć.Zalać wodą tyle by woda przykryła mięso. Dodać przyprawy bez musztardy i ketchupu.Gotować do miękkości mięsa w razie potrzeby uzupełniać wodę. Osobno podsmażyć cebulę na złoty kolor ,pod koniec podsypać 1 łyżką mąki i zasmażyć. Cebulę dodać do żeberek,jeśli sos jest za gęsty regulujemy gęstość wodą. Dodać musztardę i ketchup,sól i pieprz do smaku. Pogotować 1o min. Podawać z ziemniakami lub kaszą. Smacznego życzę!