Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko,kruche i rozpływające się w ustach.Polecam serdecznie żeberka pełne aromatu i smaku:)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7782
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7782
Składniki
Żeberka poporcjować,obtoczyć wszystkimi przyprawami.Dać do brytfanki ,dodać pokrojoną cebulę i czosnek drobno posiekany. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180st.Piec około 40min. Po tym czasie wlać piwo około 3ooml. Temp.w piekarniku zwiększyć do 200st.piec do miękkości mięsa.Piekłam ponad godz.W czasie pieczenia obracać mięso by nie było z wierzchu wysuszone.
Smacznego życzę!