Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi w lodówce pieczarki i tak je połączyłam z żeberkami,wyszło świetnie.Polecam:)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Składniki
Żeberka umyć i poporcjować,Obtoczone w mące zrumienić na smalcu z dwóch stron. Wyjąć ,a na tym tłuszczu smażyć pieczarki dość grubo pokrojone. Gdy pieczarki są usmażone ,dołożyć żeberka,dodać masło i posiekany czosnek i dusić pod przykryciem 30min.Jeśli potrzeba to podlać wodą by się nie przypaliło. Pod koniec doprawić do smaku. Posypać zieleniną,ja posypałam rzeżuchą.
Smacznego życzę!