Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 211
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 208
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 211
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 208
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć, podzielić na porcje i zamarynować w musztardzie z olejem, pieprzem i solą. Mogą leżeć w lodówce całą noc. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy i dodać pokrojoną w piórka cebulę. Zeszklić na wolnym ogniu. Dodać żeberka i podlać wodą . Dusić ok 30-45 min pod przykryciem. Dodać ketchup, miód i dusić jeszcze ok 15 min. Smacznego. Porady Grubsze żeberka trzeba dłużej dusić.