Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne kruche żeberka w marynacie miodowo musztardowej . Po upieczeniu są smaczne, mięciutkie rozpływają się w ustach.
brytfanka,
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 439
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12849
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 96
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 439
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12849
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 96
Składniki
Żeberka umyć pokroić na kawałki czosnek posiekać i rozgnieść z solą, tak przygotowanym czosnkiem natrzeć żeberka, włożyć na 30 min. do lodówki. Z oleju, musztardy francuskiej, keczupu, miodu płynnego, majeranku, przyprawy do żeberek oraz szczypty pieprzu zrobić marynatę i włożyć do niej żeberka wymieszać i odstawić na 2 -3 godziny do lodówki. Wyjąc przełożyć do brytfanki i pieczemy pod przykryciem do miękkości mięsa Podajemy z ziemniaczkami i surówką.