Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie mięsiwo na słodko? My bardzo, choć jeszcze parę lat temu nawet nie pomyślelibyśmy o takim połączeniu.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 64
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 210
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 146
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 64
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 210
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 146
Składniki
Żeberka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, oprószamy solą i pieprzem. Brzoskwinie obieramy, kroimy na mniejsze kawałki. Miksujemy razem z olejem, posiekaną cebulą, czosnkiem, sosem i miodem. Żeberka mieszamy z powstałym sosem. Całość przekładamy do brytfanny i pieczemy pod przykryciem około godziny w 180°C.