Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 176
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 176
Składniki
w garnku gotujemy wode z włoszczyzną,wkladamy oczyszczone i podzielone na 8 zgrabnych kawałków żeberka.Gotujemy w odkrytym garnku,aż mięso będzie miękkie.Wyjmujemy łyzka cedzakowa na deske,usuwamy wszystkie kostki.Jak ostygna przyprawiamy sola
obtaczamy w mące,jajku i bułce.Smażymy na złoty kolor,az beda chrupiace.Podawac gorace,najlepiej smakuja z frytkami lub ziemniaczkami purre.