Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Żeberka panierowane"
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4809
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4809
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Składniki
Żeberka pokrój, ugotuj w osolonej wodzie (możesz dodać włoszczyznę).
Osącz, wyjmij kości, a w ich miejsce włóż żółty ser. Posyp solą i słodką papryką, obtocz w majonezie i mieszance bułki tartej z czipsami.
Usmaż na oleju. Jeśli ktoś nie lubi takiej panierki, może żeberka panierować w jajku i bułce tartej.
<strong>Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zawistowskich.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie