Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie mięsa ze słodkimi dodatkami posmakuje niejednemu.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34561
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34561
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Składniki
Mięso dzielimy na kawałki, myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Przekładamy do rękawa pieczeniowego. Dodajemy miód, sos, pokrojone w kostkę jabłko, posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Rękaw zamykamy, wszystkie składniki dokładnie mieszamy, odkładamy na noc do lodówki. Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200°C. Wkładamy rękaw z żeberkami i pieczemy 35 min. Po tym czasie rękaw rozcinamy, włączamy termoobieg i zapiekamy jeszcze 5 min.