Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Żeberka miodowo-keczupowe"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4915
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 880
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4915
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 880
Składniki
Żeberka umyj, osusz, pokrój na porcje z 2-3 kostkami. Opakowanie przyprawy do żeberek wymieszaj z miodem, olejem i ostrym keczupem (jeśli potrzeba, przypraw do smaku). Marynatą dokładnie posmaruj żeberka. Ułóż w misce, szczelnie owiń folią spożywczą. Wstaw do lodówki na co najmniej 24 godziny. Żeberka lekko osącz z marynaty, ułóż na rozgrzanym ruszcie. Grilluj ok. 30 minut, często odwracając.
<strong>Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4 cena, za porcję: 2,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie