Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa surowka, idealnie pasuje do pieczonego drobiu :-)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Seler i jablko obrac, zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac posiekana czerwona cebule i natke pietruszki, wymieszac. dodac smietane i przyprawy, wymieszac, odstawic do lodowki na ok 2h, zeby smaki sie "przegryzly".