Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijasy z kurczaka"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Składniki
Mięso podziel i delikatnie rozbij, oprósz solą i pieprzem. Na każdym kawałku połóż osączone pomidorki i paski sera i czosnek. Zawiń w roladki, zepnij wykałaczkami, oprósz chili. Na rozgrzanym oleju podsmaż je z każdej strony, a następnie przełóż na natłuszczoną blaszkę i dopiecz w piekarniku ok. 15 min w temperaturze 180°C.
Przed podaniem pokrój na plastry i oprósz świeżo mielonym pieprzem.Źródło: Świat kobiety