Zawijaski z piersi

Zawijaski z piersi
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Filet genialnie nadaje się na grilla, przygotowuje się błyskawicznie a i przyprawiony dobrze błyskawicznie znika!

Składniki

Przygotowanie

  1. Mięso pokroiłam w paski. Zrobiłam bejce- dodatek musztardy sprawi, ze mięso będzie soczyste. Mięso obtoczyłam w bejcy, można zostawić na trochę ale jak to przy grillu czasami nie ma czasu.

  2. Kawałki zwijałam i nadziewałam na patyki. Grillowałam do mocnego zrumienienia.

  3. :D

  4. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (39)

Nevermore 11 maja
Pyszności w tej ostrości ;) To lubią ... wcale nie tygrysy hehehe. Super :)
kuchmariola63 12 maja
Do takich smakowitych zawijasów to szklaneczka zimnego piwa musi być :)
KulinarnaChwila 12 maja
Pyszności :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki