Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zawijaniec z grillowanej białej kiełbasy"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 24
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 98
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 24
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 98
Składniki
Cebulę i pomidora pokrój w plastry. Do miseczki wlej oliwę. Ząbki czosnku zetrzyj na tarce. Wsyp paprykę i dodaj świeżo posiekany tymianek. Całość dokładnie wymieszaj. Kiełbasę rozłóż i posmaruj sosem. Ułóż cebulę i zwiń w ślimaczka. Zepnij patyczkami do szaszłyków i ułóż na bardzo mocno rozgrzanej grillowej patelni. Grilluj przez 15 minut z każdej strony. Kilka minut przed końcem na patelnię dodaj pomidory. Kiełbaski podawaj z pomidorem, udekorowane gałązkami rozmarynu.Źródło: Na żywo