Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie obiadowe.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1813
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1813
Składniki
Karkówkę lekko rozbić. Marynatę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Włożyć plastry karkówki, zamarynować, pozostawić na 2 godziny.
Cukinie umyć, pokroić w plastry, posmarować lekko olejem i podsmażyć na patelni.
Przygotować plaster cukini.
Na cukini ułożyć karkówkę.
Ser pleśniowy pokroić w grubsze plastry, ułożyć na karkówce.
Pomidory pokroić na połowę , umieścić na serze. Zwinąć w roladę, spiąć wykałaczką.
Zawijane umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić zawijane i piec 40 minut. Podawać z ziemniakami i pomidorami.