Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijane fasolki"
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 64
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1823
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 64
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1823
Składniki
Ogórek umyj i osusz. Następnie pokój na cienkie podłużne plasterki. Fasolkę ugotuj al dente w lekko osolonej i osłodzonej wodzie. Odstaw do ostudzenia.
Porcje fasolki zawiń w plastry wędliny i ogórka (gdyby się rozwijały zepnij wykałaczką). Oprósz solą i pieprzem. Podawaj z sosem śmietanowo - czosnkowym wymieszanym z koperkiem.Źródło: Na żywo