Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zawijańce z indyka"
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1276
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1276
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Składniki
Patyczki do szaszłyków mocz przez 30 minut. Czosnek pokrój w plastry. Paprykę obierz, wytnij nasiona, pokrój w kostkę. Indyka umyj, pokrój na małe kawałki.
Przygotuj marynatę, wlej do miski. Włóż mięso, dokładnie wymieszaj, odstaw na godzinę do lodówki. Wszystkie nabijaj na patyczki.
Smaż na patelni grillowej z każdej strony przez 10 minut lub upiecz na grillu elektrycznym. Podawaj z jogurtem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień