Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki farsz zaskoczy każdego, bo ryżu używamy jako dodatek do mięsa a tu niespodzianka.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 298
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 421
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 346
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 269
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 298
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 421
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 346
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 269
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i delikatnie rozbijamy, solimy.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy pokrojone drobno ogórki oraz paprykę. 4. Następnie poszatkowaną kapustę oraz posiekany szczypiorek. 5. Doprawiamy paprykę oraz solą, dokładnie mieszamy.
6. Gotowy farsz układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladki. 8. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.